Handelsbetingelser

Opdateret d. 21/7/2017 Handlen på www.naturligfod.dk forestås af:

Alpha ApS
Følager 22
2500 valby
Danmark
Cvr nr.: 29149984
Telefon: 31132277
Email: info@naturligfod.dk

Ansvar

Handel på www.naturligfod.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos www.naturligfod.dk. For at handle hos www.naturligfod.dk skal brugeren være fyldt 18 år.

Ordrebekræftelse og betaling

Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med VISA, VISA/Electron, JCB, Eurocard og Mastercard samt bankoverførsel. Ved betaling med kort vil din ordre blive tillagt et gebyr der svarer til www.naturligfod.dks omkostning til PBS for håndtering af betalingen.

Levering

Leveringstiden er normalt fra 1 til 5 hverdage. Du vil modtage en email fra www.naturligfod.dk når varen er afsendt fra lageret sammen med et link til track and trace siden, hvor du kan følge pakken fra lager til ankomst hos dig. Levering sker med Post uden omdeling. www.naturligfod.dk påtager sig intet ansvar for den ekstra ulejlighed modtageren måtte have med evt. afhenting af varerne. Modtageren er forpligtet til at se efter at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med postpersonalet. Såfremt der er mangler skal der klages til postvæsenet, hvorefter www.naturligfod.dk hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden 8 dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til www.naturligfod.dk på e-mail info@naturligfod.dk. Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug.

Forsendelsesudgift

Forsendelsesudgiften til Danmark (ikke Grønland og Færøerne) er gratis ved køb for minimum 1000kr. Ellers er udgiften 49kr.

Bestilling til udlandet incl. Grønland og Færøerne, kan håndteres ved direkte henvendelse til butikken pr. mail.

Faktura

Fakturaen modtager du sammen med varerne.

Returnering af varer / Fortrydelsesret

Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos www.naturligfod.dk. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den/de bestilte varer, kan du sende dem tilbage senest 14 dage efter modtagelsen og få pengene tilbage. Hvis du returnerer en vare som følge af defekt eller anden reklamation står www.naturligfod.dk for omkostningen ved at fremsende varen til www.naturligfod.dk's returadresse, Følager 22, 2500 Valby, www.naturligfod.dk betaler ligeledes portoen for at sende den udbedrede eller nye vare tilbage til dig. Brugte reklamationsvarer skal være rengjorte, og tøj skal være nyvasket ved fremsendelse til www.naturligfod.dk. Ikke rengjorte varer vil blive afvist. Ønsker du at returnere en vare kan du uden videre sende denne retur til www.naturligfod.dk. Du skal alene vedlægge en kopi af den originale faktura, så vi kan identificere din ordre og gerne notere det oprindelige ordrenummer på ydersiden af pakken. Jo hurtigere vi kan identificere din returpakke, jo hurtigere kan vi tilbageføre ordren. Endvidere skal du vedlægge dit bankkontonummer (husk registreringsnr.), så vi kan tilbageføre din betaling.

Betingelser for returnering

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, og al originalemballage skal vedlægges. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer.

Returneringsfrist

Normalt senest 14 dage efter modtagelsen. I juleperioden forlænger vi fristen. Alle varer som er købt mellem den 20. november og den 31. december, kan leveres tilbage indtil den 15. januar det efterfølgende år.

Returneringsanvisning

Varen sendes til følgende adresse:

Naturlig Fod
Følager 22
2500 Valby
Danmark
Email: info@naturligfod.dk

Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har afsendt varen.

Forsendelsesudgifter ved tilbagelevering

Ønsker du at returnere hele eller dele af dit køb, kan du kontakte Naturlig Fod, hvorefter vi mailer dig en returseddel med betalt porto. 

Refundering

Betalingskort: Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet. Bank: Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

naturligfod-fejl

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, beder vi dig sende en mail til vores kundeservice på info@naturligfod.dk og træffe aftale om at varen returneres. Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har returneret varen.

Kreditperiode, betalingskort

Så snart www.naturligfod.dk har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.

Farver og størrelser

Vi påtager os ikke ansvar for mindre afvigelser i farver eller i størrelser på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en www.naturligfod.dk fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen. Ej heller vejledning pr. email om størrelser mv fra www.naturligfod.dk, kan påberåbes som en fejl fra www.naturligfod.dk's side, og kan ikke føre til refusion af fragtomkostninger i forbindelse med en eventuel ombytning.

Sikkerhed ved køb

Det er fuldkommen sikkert at handle hos www.naturligfod.dk. www.naturligfod.dks servere benytter en avanceret krypteringsteknologi, der hedder SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at det kun er www.naturligfod.dks computere, der kan aflæse informationerne på dit betalingskort. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos www.naturligfod.dk. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

Varespecifikationer

www.naturligfod.dk påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med kundernes egne målinger. De vægt og mål med mere, der opgives, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder den almindelige 14 dages returret.